Εγκαταστάσεις

Τουριστικός Κλάδος Εκτύπωση E-mail


Η ASEPTA – ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΑΒΕΕ με παρουσία για περισσότερα από 90 χρόνια στον χώρο της Υγείας και ειδικότερα στο χώρο του Αναλώσιμου Υγειονομικού Υλικού μέσω της παραγωγής και διάθεσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον Τουριστικό κλάδο.


Στην Σκιάθο στην παραλία του ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (πάνω στην θάλασσα) και σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου η εταιρεία μας κατασκεύασε με συνολική μελέτη και επίβλεψη του Πολιτικού Μηχανικού Χρήστου Μασούρου, έξι πολυτελείς, πετρόχτιστες βίλες, υψηλής αισθητικής με την επωνυμία GOLDEN KING RESORT.


Το συγκρότημα των κατοικιών βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, απλωμένο αμφιθεατρικά με θέα την θάλασσα 
Κάθε κατοικία έχει δυνατότητα φιλοξενίας έως έξι ατόμων.
Αποτελείται από δυο ορόφους:
Στον 1ο όροφο βρίσκονται το σαλόνι ,το WC,η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και μεγάλες
βεράντες με συγκλονιστική θέα προς την Αργκό και την Τσουγκριά, δυο πανέμορφα νησάκια κοντά στην Σκιάθο.
Στο Ισόγειο βρίσκονται οι τρεις κρεβατοκάμαρες, οι δυο εκ των οποίων μοιράζονται ένα μεγάλο και ευρύχωρο μπάνιο και η τρίτη, η οποία είναι master, με τζακούζι και WC σε ενιαίο χώρο.
Οι δυο κρεβατοκάμαρες έχουν βεράντα με κήπο και θέα στη θάλασσα.
Κάθε κατοικία διαθέτει την ιδιωτική της πισίνα για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
Όλοι οι χώρο, εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι διακοσμημένοι με ιδιαίτερη καλαισθησία και με υψηλής αισθητικής έπιπλα και αντικείμενα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Golden King Resort στην διεύθυνση www.goldenking.gr