Εγκαταστάσεις

Asepta Κουδούνας ΑΕ
Collagen Εκτύπωση E-mail

Νέα προιόντα κολλαγόνου Collagen Extra και Collagen Msn Plus
   

 
Προτεινόμενο εποχιακό είδος Εκτύπωση E-mailΚλινικό / Αναλογικό θερμόμετρο μέτρησης θερμοκρασίας. Το θερμόμετρο δεν περιέχει υδράργυρο (καθιστώντας το απολύτως οικολογικό) αλλά ένα εναλλακτικό μίγμα μεταλλικών υγρών (Γάλιο, Ίνδιο, Κασσίτερο και Ψευδάργυρο)  

 

 


Περισσότερα ....
 

 
Κατάλογος Προιόντων Asepta Εκτύπωση E-mail

Κυκλοφόρησε ο νέος Κατάλογος Προϊόντων ASEPTA 2012-2013. Στις 240 έγχρωμες σελίδες του θα μπορέσετε να αναζητήσετε όλα τα προϊόντα της εταιρίας μας συνοδευόμενα από φωτογραφίες, αναλυτική περιγραφή και τις διαθέσιμες διαστάσεις – μεγέθη. Η δομή του Καταλόγου είναι ανά κατηγορίες προϊόντων, ενώ τα αναλυτικά περιεχόμενα του θα σας βοηθήσουν σε μια γρήγορη αναζήτηση.
Μπορείτε να τον ξεφυλλίσετε στην ηλεκτρονική του μορφή (κλικ εδώ) ή κατεβάστε τον στον υπολογιστή σας από εδώ
Ο Κατάλογος Προϊόντων ASEPTA 2012 – 2013 κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή

 
Συνεργασία ASEPTA - SPIRULINA NIGRITA Εκτύπωση E-mail

Οι εταιρείες Γεωθερμικές Παραγωγές Σπιρουλίνας Θερμών Νιγρίτας Ε.Π.E www.spirulinanigrita.com , η οποία αποτελεί μια πρότυπη κάθετη μονάδα παραγωγής Σπιρουλίνας στην Ελλάδα και Asepta-Κουδούνας ΑBΕE www.asepta.gr 

Περισσότερα...
 
Τουριστικός Κλάδος Εκτύπωση E-mail


Η ASEPTA – ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΑΒΕΕ με παρουσία για περισσότερα από 90 χρόνια στον χώρο της Υγείας και ειδικότερα στο χώρο του Αναλώσιμου Υγειονομικού Υλικού μέσω της παραγωγής και διάθεσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον Τουριστικό κλάδο.


Στην Σκιάθο στην παραλία του ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (πάνω στην θάλασσα) και σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου η εταιρεία μας κατασκεύασε με συνολική μελέτη και επίβλεψη του Πολιτικού Μηχανικού Χρήστου Μασούρου, έξι πολυτελείς, πετρόχτιστες βίλες, υψηλής αισθητικής με την επωνυμία GOLDEN KING RESORT.

Περισσότερα...
 
Εταιρεία Εκτύπωση E-mail
H ASEPTA δραστηριοποιείται στον χώρο του υγειονομικού αναλώσιμου υλικού από το 1919. Είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε επιδεσμικό υλικό στην Ελλάδα σε μαζικό βιομηχανικό επίπεδο. Για περισσότερα από 85 χρόνια τα προϊόντα της ASEPTA κατασκευάζονται στην χώρα μας καθιστώντας την εταιρεία κυρίαρχη στην αγορά και τα προϊόντα της εύκολα αναγνωρίσιμα από όλους.
Το γαλάζιο «οβάλ» της ASEPTA είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα σήματα στην Ελλάδα και ταυτισμένο με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα υγείας.
Περισσότερα...